Posilte svou imunitu!
Molekulární vodík je nejsilnější antioxidant bez vedlejších účinků.
Molekulární vodík zaujímá v současné době první místa na poli vědeckého, ale také již lékařského výzkumu v oblasti zdraví. Existuje velké množství vědeckých studií, ve kterých se celé týmy vědců zabývají mechanismy oxidačního stresu a s ním souvisejícími chronickými degenerativními onemocněními včetně zrychleného stárnutí, stejně jako nemocí souvisejících s acidobazickou rovnováhou. Molekulární vodík je malý vědecký zázrak současnosti.
Zdraví a energie v každé buňce!
Vodíková voda spouští v lidském těle silné regenerační procesy.
|
|
|
||
|
|
|
||
|
|
|
Co je molekulární vodík:
Nejsilnější antioxidant bez vedlejších účinků.
Molekulární vodík jako nejmenší molekula ve vesmíru může proniknout hluboko do buněk, kde se jiné antioxidanty nedostanou. Molekulární vodík proniká také do mitochondrií, aby eliminoval volné radikály přímo u jejich zdroje, a jako nejmenší molekula snadno proniká krevní mozkovou bariérou, aby se eliminovaly volné radikály v mozku. Molekulární vodík H2 je nejsilnější antioxidant, ale na rozdíl od většiny antioxidantů nemá žádné vedlejší účinky. Molekulární vodík selektivně likviduje pouze škodlivé volné radikály.
Molekulární vodík neutralizuje volné radikály, přeměňuje je na vodu a neponechává přitom žádné vedlejší produkty. Když se voda (nejčastěji pitím) dostane do těla, trvale odstraňuje jeden z nejnebezpečnějších volných radikálů – hydroxylový – tak, že bude reagovat s kyslíkem z hydroxylové skupiny •OH a vytvoří neškodnou vodu, kterou tělo vyloučí ven dýcháním, pitím a močí. Neustále odstraňování nejnebezpečnějších radikálů z lidského těla je zásadní pro udržení optimálního lidského zdraví a kvality života. Molekulární vodík produkuje negativní oxidačně-redukční potenciál v těle, díky kterému se zvyšuje schopnost organismu bojovat s volnými radikály a oxidativním stresem. Molekuly vodíku aktivují gen zodpovědný za tvorbu antioxidačních enzymů (kataláza, glutathionperoxidáza), které eliminují obrovské množství všech volných radikálů. Právě tento proces je považován za nejsilnější ochranu proti oxidativnímu stresu.